Vacature monteur buitendienst

 

Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een ervaren Monteur Buitendienst. Samen met collega’s zorg jij er voor dat onze dakgoten en aluminium zetwerken op professionele wijze bij klanten worden gemonteerd of gerenoveerd. Ons jonge en enthousiaste team van medewerkers is actief door heel Nederland, een flexibele instelling is daarom van belang.

 

Heb jij daarnaast:
• uitstekende communicatieve vaardigheden
• klantgerichte instelling
• technisch en ruimtelijk inzicht
• doorzettingsvermogen
• een opleiding richting bouw
• aantoonbare relevante werkervaring
• leeftijd vanaf +/- 18 jaar
• rijbewijs B (must!)
• geen hoogtevrees

 

en ben je op korte termijn beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Vanuit het centraal gelegen kantoor in Deil zijn de montage teams van Holland Goot en Stark TB in het hele land en de Benelux actief met het produceren, leveren en monteren van aluminium dakgoten voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, woningcorporaties en particulieren. Wij leveren zowel naadloze, getrokken dakgoten als volledig geïsoleerde dakgoten en aanverwante gevelproducten. Voor meer informatie kun je terecht op onze websites www.starktb.nl en www.hollandgoot.nl

 

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende job met volop doorgroei mogelijkheden dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV via info@hollandgoot.nl.

Opnieuw maatwerk geleverd voor 17 woningen Straakven te Helmond!

De afgelopen weken is door Stark TB met enthousiasme gewerkt aan het project ’17 woningen Straakven te Helmond’. Deze woningen zijn gebouwd door Bots Bouw Liessel B.V. vanuit hun Blue Living concept. Bij dit concept werken aannemersbedrijf Bots Bouw Liessel B.V. en architectenbureau More for you samen aan de ontwikkeling van maatwerk woningbouw projecten.

 

Het resultaat van een locatie-, markt- en klantscan levert geen standaard woningen op, maar variërende maatwerk projecten. Daar sluiten de gevelproducten van Stark TB natuurlijk uitstekend bij aan! Stark levert geen ‘standaard’ producten, maar maakt het voor iedere architect mogelijk om te spelen met model, afmetingen en uitstraling van aluminium dakgoten, windveren en luifels.

 

Voor het project 17 woningen Straakven te Helmond werd een eigentijdse, moderne aluminium geïsoleerde dakgoot en bijpassende windveer ontwikkeld, die goed aansluit bij de uitstraling van de moderne starterswoningen. De prettige samenwerking met Bots Bouw Liessel B.V. heeft opnieuw voor een prachtig eindresultaat gezorgd waar we trots op zijn!

 

Nieuwbouw Munnikebeek vordert gestaag!

 

Al enige tijd is Stark actief op het nieuwbouwproject Munnikebeek in Ederveen. Bouwbedrijf van Ree bouwt hier 19 woningen naar een ontwerp van Theo Verburg architecten. Stark TB ontwikkelde een aluminium geïsoleerde dakgoot en bijpassend zetwerk, dat aansluit bij de moderne uitstraling van de woningen. Momenteel wordt volop gewerkt aan de realisatie van deze woningen, onderstaande foto’s spreken voor zich. Wij zijn trots op de prachtige resultaten voor dit mooie project!

 

stark_dakgoot_munnikebeek_overzicht

 

stark_dakgoot_munnikebeek_detail

Vernieuwd pand Stark TB in gebruik genomen!

Stark TB heeft haar ‘nieuwe’ pand in gebruik genomen. Vanaf december is hard gewerkt aan de complete renovatie van het bedrijfspand aan de Beemdstraat 4 e/f te Deil. Zo zijn beneden ruime en lichte kantoren gecreëerd, is de volledige gevel opnieuw bekleed en geschilderd en bevindt zich op de boven etage nu een moderne kantine die van alle gemakken is voorzien.

 

De afgelopen jaren is Stark TB flink gegroeid. Daar zijn we enorm trots op, maar het gevolg was wel dat het pand niet echt meer voldeed. Gezien de centrale ligging in Nederland, was verhuizen niet wenselijk. Daarom is besloten tot een complete make over die qua uitstraling veel beter past bij Stark TB en qua ruimte beter voldoet aan de behoeftes. Het resultaat is prachtig geworden, daar kunnen we weer jaren mee vooruit!

 

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om dhr. G. van Leeuwen van Bulckestein Beheer te bedanken voor zijn ideeën en John Jansen van Jansen Bouwservice voor de uitvoering van de renovatie.

 

Wilt u ons nieuwe pand met eigen ogen bewonderen, dan bent u van harte welkom. De koffie staat klaar!

 

Een impressie van het nieuwe aanzicht:

Stark_pand_klein

 

Stark_pand_entree_klein

 

En de situatie voor de renovatie:

Stark_pand_oud

 

 

Project ’t Nieuwe Zand te Ridderkerk bijna opgeleverd!

Al geruime tijd is Stark TB aan de slag in Ridderkerk. Bouwonderneming Stout ontwikkelt daar, in samenwerking met BIAS Architecten en van der Padt & Partners, bouwproject ’t Nieuwe Zand. In 2 fases worden ruim 60 woningen gerealiseerd.

 

Voor dit project ontwikkelde Stark TB, in samenspraak met Bouwonderneming Stout, een dakgoot die past bij de eigentijdse uitstraling van de buurt. Om de uitstraling te versterken zijn ook bijpassende windveren en grootse deurluifels geproduceerd. De montage van fase 1 (34 woningen) is eind 2014 afgerond. Momenteel wordt gewerkt aan de oplevering van fase 2 (32 woningen).

 

Onderstaande foto’s geven een kleine impressie van het geleverde werk.

 

Stark_dakgoten_Stout_Ridderkerk_klein

 

Stark_dakgoten_overzicht_Stout_Ridderkerk

 

Stark_deurluifel_klein

Vraag het gratis reinigingsadvies aan!

Uit onderzoek blijkt dat het belang van goed en planmatig onderhoud van dakgoten vaak wordt onderschat. Stark TB adviseert om minimaal eens per jaar de dakgoot te reinigen. Afhankelijk van de omgeving is het verstandig de onderhoudsfrequentie op te schroeven. Wij stelden een adviesrapport samen met tips voor reiniging van aluminium dakgoten en zetwerk. U vraagt het gratis reinigingsadvies bij ons aan.

 

gratis-reinigingsadvies-dakgoten

 

 

De keuze voor aluminium dakgoten is een zeer duurzame. Naast de lange levensduur is aluminium bij uitstek geschikt voor recycling. In Nederland wordt tegenwoordig 75% van al het aluminium gerecycled. Een zeer verantwoorde keuze dus! Stark Technische Bouwelementen hecht veel waarde aan duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten terug in de kringloop worden gebracht.

 

Goed onderhoud verlengt de levensduur

Wij helpen u daar graag een handje bij en hebben een gratis reinigingsadvies samengesteld. Er staat bijvoorbeeld in dat het belangrijk is dat u reinigingsproducten gebruikt die geschikt zijn en aanbevolen worden voor het schoonmaken van gelakt aluminium materiaal. Doe eventueel vooraf een proefje zodat u een idee krijgt van het eindresultaat. Voor een goede doorstroming van het regenwater moet u de goten minimaal jaarlijks inwendig reinigen. Kitvoegen inspecteert u minder vaak, maar wel ongeveer driejaarlijks.

 

Hoe vaak moet je gevelonderhoud plannen?

Daarvoor kunt u de Klimatologische kaart Benelux gebruiken. Ook die staat in ons advies. Woont u bij zee, in landelijk gebied met stallen en boerderijen, of is er veel verkeer in de buurt? Deze kaart helpt u aan de hand van die factoren te bepalen hoe vaak onderhoud nodig is.

 

Vraag het gratis reinigingsadvies aan!

 

Waar je woont bepaalt frequentie gevelonderhoud

De Klimatologische kaart Benelux brengt de invloed van klimaat en luchtgesteldheid in beeld. Hij maakt duidelijk zichtbaar dat we in Nederland grote klimatologische verschillen kennen. Handig voor wie met gevels en gevelonderhoud bezig is zoals Stark Technische Bouwelementen. Waar je woont bepaalt namelijk de frequentie van gevelonderhoud.

 

Klimatologische kaart Benelux

De kaart is gemaakt door Visem. Deze vereniging is inmiddels opgegaan in de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland kortweg Vereniging Ion. De gebiedsindeling is als volgt:

  • C2 – Blootstelling in niet-stedelijk gebied (binnenland). Atmosfeer met lage vervuilingsgraad, landelijk, droog gebied met weinig luchtverontreiniging
  • C3 – Stedelijk en industrieel gebied met lage SO2-verontreiniging (binnenland) of niet-zout zeeklimaat
  • C4 – Industrieel klimaat en kustgebieden met laag zoutgehalte
  • C5 – Industrieel gebied met hoge vochtigheid of kustgebieden met hoog zoutgehalte

kaart-benelux

(klik op de foto om te http://viagradiscountstore.com/why-is-it-so-important-to-start-healing-as-fast-as-it-possible/ vergroten)

 

 

Een rapport van het Aluminium Centrum gaat in op de klimatologische kaart op micro-, meso- en macroniveau. De informatie staat in bijlage 2. U vindt het rapport hier. De Klimatologisch kaart Benelux is ook opgenomen in het reinigingsadvies goten van Stark Technische Bouwelementen.

 

 

Kees de Bruin geslaagd als Architectural Designer!!

Afgelopen vrijdag heeft onze collega Kees de Bruin met positief resultaat de opleiding 3D Architectural Designer voltooid! Kees is daarmee de 5e ACE (Autodesk Certified Engineer) op Revit-gebied van heel Nederland. U begrijpt waarschijnlijk wel dat we apetrots op hem zijn! 

 

Nadat hij eerder al cursussen Revit volgde, zorgt deze HBO opleiding voor een stuk extra verdieping en verdere professionalisering van zijn Revit capaciteiten. Kees: 'Een gedegen opleiding met professionele begeleiding van geschoolde specialisten, die mijn kennis en vaardigheden op het gebied van Autodesk Revit en het werken met een bouw informatie model (BIM) enorm vergroot hebben.'

 

Kees is geslaagd!

 

BIM

BIM betekent Building Information Model (Bouwwerk Informatie Model). Alle betrokken partijen leveren gegevens aan, waardoor één centraal digitaal driedimensionaal bouwmodel ontstaat. Op die manier is direct inzichtelijk hoe de verschillende disciplines (architect, aannemer, installateur enz.) zich naast elkaar gedragen. 

 

De twee grote voordelen van het werken in dit Bouw Informatie Model zijn een reductie van de faalkosten en het realiseren van aanzienlijke bouwtijdverkorting. Steeds meer bouwbedrijven, ontwerpbureaus en architecten zien het belang van BIM. Uiteraard gaat Stark Technische Bouwelementen mee in deze ontwikkeling: BIM is de toekomst! Het Bouwwerk Informatie Model sluit ook perfect aan bij Lean Bouwen en ketenintegratie.

 

Stark biedt haar klanten de mogelijkheid om aluminium geïsoleerde dakgoten, raamkaders en luifels in BIM te ontwerpen en aan te leveren voor het centrale BIM-model.

 

Stark TB biedt kleurige finishing touch met nieuwe luifel!

Stark TB staat voor maatwerk, en dat is zeker van toepassing op de jongste telg uit het assortiment: een aluminium geïsoleerde luifel met led-verlichting! De led-verlichting is in te stellen op iedere gewenste kleur. Hierdoor krijgen architecten, gebouwbeheerders en liefhebbers van strak design eindeloze mogelijkheden om een kleurige finishing touch te geven aan woningen, bedrijfspanden of horeca gelegenheden.

 

Voor woningen zijn rustige kleuren als wit, warm wit of zacht geel het meest geschikt. Om bijvoorbeeld winkels of horeca gelegenheden echt in de spotlight te zetten, is het ook mogelijk om kleuren als blauw, rood, paars of groen toe te passen. De strak vormgegeven luifels geven hiermee echt allure aan gebouwen met een modern karakter.

 

De luifels worden primair geproduceerd als modern gevelelement, maar zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om inpandig toe te passen. Te denken valt aan een zwevende luifel boven een bar in een restaurant of een luifel aan de wand boven een winkelstelling om de producten goed uit te lichten.

 

De luifel met led-verlichting wordt geproduceerd van hoogwaardig aluminium, is dubbelwandig en geïsoleerd. Hierdoor ontstaat een lichtgewicht maar stevige, zelfdragende, vormvaste luifel die breed toepasbaar is. De luifels worden ontwikkeld op basis van persoonlijke wensen en vormspecificaties, waardoor altijd een maatwerk product ontstaat.

 

Stark luifels met verlichting worden geproduceerd tot een lengte van 3 meter, maar zijn onderling koppelbaar met de Stark gepatenteerde pin/haaksluiting. Hierdoor zijn grotere lengtes mogelijk zijn en wordt een naadloze, lekvrije verbinding gegarandeerd. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via 0345-652434 of info@starktb.nl 

                                          

 

Renovatie 44 woningen Dolomietenlaan Tilburg

Sinds deze week is Stark actief in Tilburg om aan de Dolomietenlaan de verouderde dakgoten te vervangen. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van een groter renovatieplan ‘Renovatie 44 woningen Dolomietenlaan te Tilburg’, dat wordt gerealiseerd door Knaapen Groep. De opdracht voor dit project komt van TBV Wonen.

 

De Loods Architecten en adviseurs is, net als in een eerdere fase, verantwoordelijk voor het ontwerp. Het doel van deze renovatie is het behalen van het hoogst haalbare energielabel A, daarnaast wordt de algehele uitstraling van de gevels en het straatbeeld aangepakt.

 

De producten van Stark sluiten hier uitstekend op aan. Er is een geïsoleerde dakgoot ontwikkeld die past bij het nieuwe, moderne imago van de woningen aan de Dolomietenlaan. Inmiddels is gestart met het vervangen van de dakgoten, de werkzaamheden zullen naar verwachting eind april gereed zijn.

Stark_dakgoten_Knaapen

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil


Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina