Vernieuwd pand Stark TB in gebruik genomen!

Stark TB heeft haar ‘nieuwe’ pand in gebruik genomen. Vanaf december is hard gewerkt aan de complete renovatie van het bedrijfspand aan de Beemdstraat 4 e/f te Deil. Zo zijn beneden ruime en lichte kantoren gecreëerd, is de volledige gevel opnieuw bekleed en geschilderd en bevindt zich op de boven etage nu een moderne kantine die van alle gemakken is voorzien.

 

De afgelopen jaren is Stark TB flink gegroeid. Daar zijn we enorm trots op, maar het gevolg was wel dat het pand niet echt meer voldeed. Gezien de centrale ligging in Nederland, was verhuizen niet wenselijk. Daarom is besloten tot een complete make over die qua uitstraling veel beter past bij Stark TB en qua ruimte beter voldoet aan de behoeftes. Het resultaat is prachtig geworden, daar kunnen we weer jaren mee vooruit!

 

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om dhr. G. van Leeuwen van Bulckestein Beheer te bedanken voor zijn ideeën en John Jansen van Jansen Bouwservice voor de uitvoering van de renovatie.

 

Wilt u ons nieuwe pand met eigen ogen bewonderen, dan bent u van harte welkom. De koffie staat klaar!

 

Een impressie van het nieuwe aanzicht:

Stark_pand_klein

 

Stark_pand_entree_klein

 

En de situatie voor de renovatie:

Stark_pand_oud

 

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina