Kees de Bruin geslaagd als Architectural Designer!!

Afgelopen vrijdag heeft onze collega Kees de Bruin met positief resultaat de opleiding 3D Architectural Designer voltooid! Kees is daarmee de 5e ACE (Autodesk Certified Engineer) op Revit-gebied van heel Nederland. U begrijpt waarschijnlijk wel dat we apetrots op hem zijn! 

 

Nadat hij eerder al cursussen Revit volgde, zorgt deze HBO opleiding voor een stuk extra verdieping en verdere professionalisering van zijn Revit capaciteiten. Kees: 'Een gedegen opleiding met professionele begeleiding van geschoolde specialisten, die mijn kennis en vaardigheden op het gebied van Autodesk Revit en het werken met een bouw informatie model (BIM) enorm vergroot hebben.'

 

Kees is geslaagd!

 

BIM

BIM betekent Building Information Model (Bouwwerk Informatie Model). Alle betrokken partijen leveren gegevens aan, waardoor één centraal digitaal driedimensionaal bouwmodel ontstaat. Op die manier is direct inzichtelijk hoe de verschillende disciplines (architect, aannemer, installateur enz.) zich naast elkaar gedragen. 

 

De twee grote voordelen van het werken in dit Bouw Informatie Model zijn een reductie van de faalkosten en het realiseren van aanzienlijke bouwtijdverkorting. Steeds meer bouwbedrijven, ontwerpbureaus en architecten zien het belang van BIM. Uiteraard gaat Stark Technische Bouwelementen mee in deze ontwikkeling: BIM is de toekomst! Het Bouwwerk Informatie Model sluit ook perfect aan bij Lean Bouwen en ketenintegratie.

 

Stark biedt haar klanten de mogelijkheid om aluminium geïsoleerde dakgoten, raamkaders en luifels in BIM te ontwerpen en aan te leveren voor het centrale BIM-model.

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina