BIM

BIM betekent Building Information Model (Bouwwerk Informatie Model). Bij een project leveren alle betrokken partijen gegevens aan, waardoor één centraal digitaal driedimensionaal bouwmodel ontstaat. Op die manier is direct inzichtelijk hoe de verschillende disciplines (architect, aannemer, installateur enzovoorts) zich naast elkaar gedragen. 

 

De twee grote voordelen van het werken in dit Bouw Informatie Model zijn een reductie van de faalkosten en het realiseren van aanzienlijke bouwtijdverkorting. Steeds meer bouwbedrijven, ontwerpbureaus en architecten zien het belang van BIM. Uiteraard gaat Stark Technische Bouwelementen mee in deze ontwikkeling: want BIM is immers de toekomst! Het Bouwwerk Informatie Model sluit ook perfect aan bij Lean Bouwen en ketenintegratie.

BIM model voorbeeld

 

Eigen BIM Modelleurs

Stark Technische Bouwelementen biedt haar klanten de mogelijkheid om aluminium geïsoleerde dakgoten, raamkaders en luifels in het Bouwwerk Informatie Model te ontwerpen en aan te leveren voor het centrale BIM-model. Stark Technische Bouwelementen heeft eigen BIM-modelleurs die ervaring hebben met het intekenen van dakgoten, raamkaders en luifels. 

 

Wilt u meer informatie over het Bouwwerk Informatie Model dan kunt u ons contactformulier gebruiken of bellen met: 0345-652434.

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
ION Stark Dakgoten
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina