Opnieuw maatwerk geleverd voor 17 woningen Straakven te Helmond!

De afgelopen weken is door Stark TB met enthousiasme gewerkt aan het project ’17 woningen Straakven te Helmond’. Deze woningen zijn gebouwd door Bots Bouw Liessel B.V. vanuit hun Blue Living concept. Bij dit concept werken aannemersbedrijf Bots Bouw Liessel B.V. en architectenbureau More for you samen aan de ontwikkeling van maatwerk woningbouw projecten.

 

Het resultaat van een locatie-, markt- en klantscan levert geen standaard woningen op, maar variërende maatwerk projecten. Daar sluiten de gevelproducten van Stark TB natuurlijk uitstekend bij aan! Stark levert geen ‘standaard’ producten, maar maakt het voor iedere architect mogelijk om te spelen met model, afmetingen en uitstraling van aluminium dakgoten, windveren en luifels.

 

Voor het project 17 woningen Straakven te Helmond werd een eigentijdse, moderne aluminium geïsoleerde dakgoot en bijpassende windveer ontwikkeld, die goed aansluit bij de uitstraling van de moderne starterswoningen. De prettige samenwerking met Bots Bouw Liessel B.V. heeft opnieuw voor een prachtig eindresultaat gezorgd waar we trots op zijn!

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina