Renovatie 44 woningen Dolomietenlaan Tilburg

Sinds deze week is Stark actief in Tilburg om aan de Dolomietenlaan de verouderde dakgoten te vervangen. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van een groter renovatieplan ‘Renovatie 44 woningen Dolomietenlaan te Tilburg’, dat wordt gerealiseerd door Knaapen Groep. De opdracht voor dit project komt van TBV Wonen.

 

De Loods Architecten en adviseurs is, net als in een eerdere fase, verantwoordelijk voor het ontwerp. Het doel van deze renovatie is het behalen van het hoogst haalbare energielabel A, daarnaast wordt de algehele uitstraling van de gevels en het straatbeeld aangepakt.

 

De producten van Stark sluiten hier uitstekend op aan. Er is een geïsoleerde dakgoot ontwikkeld die past bij het nieuwe, moderne imago van de woningen aan de Dolomietenlaan. Inmiddels is gestart met het vervangen van de dakgoten, de werkzaamheden zullen naar verwachting eind april gereed zijn.

Stark_dakgoten_Knaapen

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina