Luifel met LED verlichting – Stark

Stark Technische Bouwelementen staat voor maatwerk, en dat is zeker van toepassing op de jongste telg uit het luifel assortiment: een luifel met LED verlichting!

 

In de aluminium dubbelwandige geïsoleerde luifel wordt led-verlichting toegepast, waardoor een strakke verlichting wordt gecreëerd. Daarmee wordt een moderne finishing touch aan iedere woning of bedrijfspand verkregen.

 

Luifel met LED verlichting in iedere gewenste kleur

Het is het mogelijk om iedere gewenste kleur in te stellen bij deze luifels. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos! Voor woningen zijn rustige kleuren als wit, warm wit of zacht geel het meest geschikt. Maar om bijvoorbeeld winkels of bedrijfspanden echt in de spotlight te zetten, is het ook mogelijk om diverse andere kleuren zoals blauw, rood of groen toe te passen in de luifel. 

 

De Stark luifel met LED verlichting wordt geproduceerd tot een lengte van 3 meter, maar zijn koppelbaar met de gepatenteerde pin/haaksluiting. Hierdoor zijn grotere lengtes mogelijk en wordt een naadloze, lekvrije verbinding gegarandeerd. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van deze Luifel met LED verlichting, neem gerust contact met ons op via info@starktb.nl of bel met 0345-652434

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
ION Stark Dakgoten
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina