Vraag het gratis reinigingsadvies aan!

Uit onderzoek blijkt dat het belang van goed en planmatig onderhoud van dakgoten vaak wordt onderschat. Stark TB adviseert om minimaal eens per jaar de dakgoot te reinigen. Afhankelijk van de omgeving is het verstandig de onderhoudsfrequentie op te schroeven. Wij stelden een adviesrapport samen met tips voor reiniging van aluminium dakgoten en zetwerk. U vraagt het gratis reinigingsadvies bij ons aan.

 

gratis-reinigingsadvies-dakgoten

 

 

De keuze voor aluminium dakgoten is een zeer duurzame. Naast de lange levensduur is aluminium bij uitstek geschikt voor recycling. In Nederland wordt tegenwoordig 75% van al het aluminium gerecycled. Een zeer verantwoorde keuze dus! Stark Technische Bouwelementen hecht veel waarde aan duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten terug in de kringloop worden gebracht.

 

Goed onderhoud verlengt de levensduur

Wij helpen u daar graag een handje bij en hebben een gratis reinigingsadvies samengesteld. Er staat bijvoorbeeld in dat het belangrijk is dat u reinigingsproducten gebruikt die geschikt zijn en aanbevolen worden voor het schoonmaken van gelakt aluminium materiaal. Doe eventueel vooraf een proefje zodat u een idee krijgt van het eindresultaat. Voor een goede doorstroming van het regenwater moet u de goten minimaal jaarlijks inwendig reinigen. Kitvoegen inspecteert u minder vaak, maar wel ongeveer driejaarlijks.

 

Hoe vaak moet je gevelonderhoud plannen?

Daarvoor kunt u de Klimatologische kaart Benelux gebruiken. Ook die staat in ons advies. Woont u bij zee, in landelijk gebied met stallen en boerderijen, of is er veel verkeer in de buurt? Deze kaart helpt u aan de hand van die factoren te bepalen hoe vaak onderhoud nodig is.

 

Vraag het gratis reinigingsadvies aan!

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina