Stark TB biedt kleurige finishing touch met nieuwe luifel!

Stark TB staat voor maatwerk, en dat is zeker van toepassing op de jongste telg uit het assortiment: een aluminium geïsoleerde luifel met led-verlichting! De led-verlichting is in te stellen op iedere gewenste kleur. Hierdoor krijgen architecten, gebouwbeheerders en liefhebbers van strak design eindeloze mogelijkheden om een kleurige finishing touch te geven aan woningen, bedrijfspanden of horeca gelegenheden.

 

Voor woningen zijn rustige kleuren als wit, warm wit of zacht geel het meest geschikt. Om bijvoorbeeld winkels of horeca gelegenheden echt in de spotlight te zetten, is het ook mogelijk om kleuren als blauw, rood, paars of groen toe te passen. De strak vormgegeven luifels geven hiermee echt allure aan gebouwen met een modern karakter.

 

De luifels worden primair geproduceerd als modern gevelelement, maar zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om inpandig toe te passen. Te denken valt aan een zwevende luifel boven een bar in een restaurant of een luifel aan de wand boven een winkelstelling om de producten goed uit te lichten.

 

De luifel met led-verlichting wordt geproduceerd van hoogwaardig aluminium, is dubbelwandig en geïsoleerd. Hierdoor ontstaat een lichtgewicht maar stevige, zelfdragende, vormvaste luifel die breed toepasbaar is. De luifels worden ontwikkeld op basis van persoonlijke wensen en vormspecificaties, waardoor altijd een maatwerk product ontstaat.

 

Stark luifels met verlichting worden geproduceerd tot een lengte van 3 meter, maar zijn onderling koppelbaar met de Stark gepatenteerde pin/haaksluiting. Hierdoor zijn grotere lengtes mogelijk zijn en wordt een naadloze, lekvrije verbinding gegarandeerd. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via 0345-652434 of info@starktb.nl 

                                          

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina