Aluminium dakgoten – Dubbelwandig geïsoleerd

Stark is gespecialiseerd in het ontwerpen en de productie van dubbelwandige aluminium geïsoleerde dakgoten voor woning- en utiliteitsbouw. Dit aluminium dakgoot systeem is zelfdragend, waardoor een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Dit sluit goed aan bij de hedendaagse trends en moderne vormgeving van gevels. Doordat alle Stark dakgoten maatwerk zijn en in alle mogelijke RAL-kleuren leverbaar, hebben architecten en gebouwbeheerders eindeloze mogelijkheden om elke gewenste stijl toe te passen.

 


 

Geïsoleerde aluminium dakgoten

Alle Stark aluminium geïsoleerde dakgoten worden geproduceerd in een eigen fabriek. Doordat alles, van ontwerp tot montage, in eigen beheer gebeurd is specialistisch maatwerk en persoonlijke begeleiding mogelijk. Stark aluminium dakgoten zijn dubbelwandig, waarbij de binnenruimte opgevuld wordt met isolerend PUR-schuim. Door het speciale ontwerp is de Stark dakgoot zelfdragend, vormvast, lichtgewicht en geïsoleerd. Stark aluminium dakgoten worden in lengtes van 3 meter geleverd en verbonden met een gepatenteerde pin/haaksluiting. Hierdoor wordt een naadloze en lekvrije verbinding gegarandeerd.
 

 

Duurzaam aluminium

Dankzij zijn duurzame eigenschappen is de Stark dakgoot het antwoord op de wensen van architecten, woningcorporaties en andere gebouwbeheerders, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. De Stark aluminium dakgoot maakt de afweging tussen het duurzame minder fraai ogende PVC en het onderhoudseisende goed ogende hout, heel eenvoudig. De aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding van de dakgoot in combinatie met de service en garantietermijnen maakt de keuze voor Stark vanzelfsprekend. Lees hier meer over duurzaam aluminium.
 


 

Milieubewust

Daarnaast is aluminium onbeperkt recyclebaar. Door onderzoek van de Dienst Waterbeheer en Riolering is gebleken dat de afspoeling van aluminiumdeeltjes in het oppervlaktewater bij Stark dakgoten verwaarloosbaar is. Een keuze voor Stark aluminium dakgoten, luifels en raamkaders is dus ook een milieubewuste en duurzame keuze!

 

 
 

Geen onderhoud

Alle Stark producten zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Onze hoogwaardige kleurvaste aluminium platen zijn ongevoelig voor rot en gegarandeerd roestvrij. Bovendien zorgt de speciale coating van het aluminium ervoor dat vuil zich minder goed kan hechten aan de aluminium dakgoot, waardoor het regenwater soepel kan afvloeien.

 

Nog meer redenen om voor Stark dakgoten te kiezen:

  • Buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de dakgoot ongevoelig voor roest of rot.
  • Binnenzijde gevuld met PUR-schuim maakt de dakgoot uitermate stevig en licht.
  • Inmeting en montage door deskundige vakmensen zorgt voor een professioneel resultaat.
  • 5 jaar garantie op alle producten.

 

Naast aluminium geïsoleerde dakgoten worden onder andere ook aluminium geïsoleerde raamkaders en luifels geproduceerd. Voor vragen over onze aluminium dakgoot kunt u ons contactformulier gebruiken, mailen naar info@starktb.nl of bellen met 0345-652434.

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
ION Stark Dakgoten
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina