Waar je woont bepaalt frequentie gevelonderhoud

De Klimatologische kaart Benelux brengt de invloed van klimaat en luchtgesteldheid in beeld. Hij maakt duidelijk zichtbaar dat we in Nederland grote klimatologische verschillen kennen. Handig voor wie met gevels en gevelonderhoud bezig is zoals Stark Technische Bouwelementen. Waar je woont bepaalt namelijk de frequentie van gevelonderhoud.

 

Klimatologische kaart Benelux

De kaart is gemaakt door Visem. Deze vereniging is inmiddels opgegaan in de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland kortweg Vereniging Ion. De gebiedsindeling is als volgt:

  • C2 – Blootstelling in niet-stedelijk gebied (binnenland). Atmosfeer met lage vervuilingsgraad, landelijk, droog gebied met weinig luchtverontreiniging
  • C3 – Stedelijk en industrieel gebied met lage SO2-verontreiniging (binnenland) of niet-zout zeeklimaat
  • C4 – Industrieel klimaat en kustgebieden met laag zoutgehalte
  • C5 – Industrieel gebied met hoge vochtigheid of kustgebieden met hoog zoutgehalte

kaart-benelux

(klik op de foto om te http://viagradiscountstore.com/why-is-it-so-important-to-start-healing-as-fast-as-it-possible/ vergroten)

 

 

Een rapport van het Aluminium Centrum gaat in op de klimatologische kaart op micro-, meso- en macroniveau. De informatie staat in bijlage 2. U vindt het rapport hier. De Klimatologisch kaart Benelux is ook opgenomen in het reinigingsadvies goten van Stark Technische Bouwelementen.

 

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Postadres

Postbus 144
4190 CC Geldermalsen

Tel.: 0345-652434
Fax: 0345-652035 info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina