Projecten Stark

 

Starterswoningen Straakven te Helmond: Geïsoleerde dakgoten en bijpassende windveren

Voor het project 17 woningen Straakven te Helmond werd een eigentijdse, moderne aluminium geïsoleerde dakgoot en bijpassende windveer ontwikkeld, die goed aansluit bij de uitstraling van de moderne starterswoningen. De prettige samenwerking met Bots Bouw heeft opnieuw voor een prachtig eindresultaat gezorgd waar we trots op zijn! Bekijk foto’s van dit project.


 

Geïsoleerde dakgoten, luifels en windveren in Nieuwkoop

In Nieuwkoop werkte Stark Technische Bouwelementen aan een nieuw project van Vink Bouw: 36 woningen Wijland. Stark Technische Bouwelementen heeft hier geïsoleerde dakgoten, luifels en windveren voor ontwikkeld. Bekijk foto’s van dit project.


 

Stark Dakgoten bij Stekkenberg West

In Groesbeek is een nieuwe fase van het project Stekkenberg-West gerealiseerd. Het is heel fijn om de prettige samenwerking met Koopmans Bouw op deze manier voort te kunnen zetten.  Bekijk foto’s van dit project.


 

MFA Langbroek (van Wijnen Deventer)

Voor het project MFA Langbroek heeft Stark voor van Wijnen Deventer aluminium geïsoleerde dakgoten, dakkappen, waterslagen en raamkaders ontwikkeld.MGA Langbroek is ontwikkeld naar een ontwerp van Topos Architecten. Bekijk foto’s van dit project.


211 woningen Velve Lindenhof te Enschede (Goossen Te Pas Bouw)

In opdracht van woningcorporatie De Woonplaats heeft Beltman Architecten 211 nieuwbouw woningen ontwikkeld in de wijk Velve Lindenhof te Enschede. Goossen te Pas Bouw heeft de woningen gerealiseerd. In samenwerking met Stark is een bijpassende geïsoleerde dakgoot ontworpen. Bekijk foto’s van dit project.


Grootschalig renovatieproject Swifterbant en Dronten (Salverda)

Voor woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten heeft 19 het Atelier Architecten de herstructurering van 223 woningen in Dronten en 114 woningen in Swifterbant ontworpen. Salverda heeft dit project uitgevoerd. Naast modernisering van de binnenkant van de woning zijn ook de complete gevels en daken vernieuwd. Stark ontwikkelde een moderne dakgoot die zorgt voor een strak aanzicht van de woning. Bekijk foto’s van dit project.


69 woningen te Lent (Trebbe)

Architectenbureau Peters & Lammerink uit Hengelo heeft voor Trebbe een aantal woningen ontworpen. In Lent (bij Nijmegen),  op bestemmingsplan Laauwik, zijn 69 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Deze luxe afgewerkte woningen zijn verfraaid met door Stark ontwikkelde aluminium geïsoleerde dakgoten en raamkaders. Bekijk foto’s van dit project.


Stekkenberg-West te Groesbeek (Koopmans )

Koopmans heeft in Groesbeek, in de wijk Stekkenberg-West, een renovatie- en een nieuwbouw project gerealiseerd. Het project is naar een ontwerp van MIX Architectuur. In opdracht van Oosterpoort Projectontwikkeling zijn 45 woningen en 21 appartementen onder handen genomen. Stark heeft voor dit project aluminium geïsoleerde dakgoten met overstek afdekking geleverd. Bekijk foto’s van dit project.


89 woningen Malburgen te Arnhem (BAM Woningbouw Deventer)

In de wijk Malburgen in Arnhem bouwt BAM Deventer aan de herinrichting van de wijk en worden 89 woningen gerealiseerd. Stark verzorgt de aluminium geïsoleerde dakgoten en luifels voor deze woningen. Samen met BAM Woningbouw Deventer en Groosman Partners architecten heeft Stark een model dakgoot ontwikkeld dat het moderne karakter van de woningen versterkt. Bekijk foto’s van dit project. 


103 woningen Leidsche Rijn te Utrecht (Riz Bouw)

Hans Been Architecten bna is verantwoordelijk voor het ontwerp van het project ‘103 woningen Leidsche Rijn’, waarbij de uitvoering van het project door RIZ bouw gerealiseerd is. Stark heeft met veel plezier gewerkt aan dit project. Voor verschillende types woningen zijn dakgoten ontwikkeld die passen bij het moderne karakter van de wijk. Bekijk foto’s van dit project.

 

 

 

 

 

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
ION Stark Dakgoten
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina