Starterswoningen Straakven Helmond: Dakgoten en windveren

De afgelopen weken is door Stark Technische Bouwelementen met enthousiasme gewerkt aan het project ’17 starterswoningen Straakven te Helmond’. Deze starterswoningen zijn gebouwd door Bots Bouw vanuit hun Blue Living concept. Bij dit concept werken aannemersbedrijf Bots Bouw, architectenbureau More for you en projectontwikkelaar Blauwhoed samen aan de ontwikkeling van maatwerk woningbouw projecten.

 

Het resultaat van een locatie-, markt- en klantscan levert geen standaard woningen op, maar variërende maatwerk projecten. Daar sluiten de gevelproducten van Stark Technische Bouwelementen natuurlijk uitstekend bij aan! Stark Technische Bouwelementen levert geen ‘standaard’ producten, maar maakt het voor iedere architect mogelijk om te spelen met model, afmetingen en uitstraling van aluminium dakgoten, windveren en luifels.

 

Aluminium geïsoleerde dakgoot met bijpassende windveren

Voor het project 17 starterswoningen Straakven te Helmond werd een eigentijdse, moderne aluminium geïsoleerde dakgoot en bijpassende windveer ontwikkeld door Stark Technische Bouwelementen, die goed aansluit bij de uitstraling van de moderne starterswoningen. De prettige samenwerking met Bots Bouw heeft opnieuw voor een prachtig eindresultaat gezorgd waar we trots op zijn!

 

Stark Technische Bouwelementen

Stark Technische Bouwelementen

Bezoekadres

Beemdstraat 4F
4158 EM Deil

Tel.: 0345-652434
info@starktb.nl
Stabu Bestektekst
ION Stark Dakgoten
Design en onderhoud: Kriston Webdesign
Volg Stark Technische Bouwelementen op Twitter   Volg Stark Technische Bouwelementen op Facebook   Bezoek onze Linkedin pagina